Новий сезон "Грозові вершини" в Warface: оновлення карт, зброї та броні

Новий сезон “Грозові вершини” в Warface: оновлення карт, зброї та броні

У шутері Warface розпочався новий сезон під назвою “Грозові вершини”. Команда розробників з Astrum Entertainment підготувала серію нововведень, які зачіпають як PvP-режими, так і косметичні доповнення, що можуть зацікавити гравців.

Нова карта в PvP-режимі

Однією з головних новинок сезону стала поява нової PvP-карти під назвою “Купол”. Вона доступна в режимі командного бою, де гравці зможуть оцінити нові стратегічні можливості на полі бою.

Оновлення сезонних активностей та бойової перепустки

Крім нової карти, було оновлено сезонні активності та бойову перепустку. Це надає гравцям додаткові можливості для отримання унікальних нагород, що дозволяють просуватися по рівнях та відкривати нові елементи гри.

Зміни в балансі та нові косметичні доповнення

Не обійшлося й без чергових змін балансу, що торкнулися різних аспектів гри. Разом з цим було додано нові камуфляжі на низку популярних гармат, що дозволить гравцям налаштувати зовнішній вигляд своїх персонажів відповідно до індивідуальних вподобань. Новинкою стала броня під назвою “Сірокко”, яка додає візуального різноманіття у гру.

Анонс нового агента та рушниці

У найближчих оновленнях до гри буде додано нового агента класу медик – Томаса Штанбауера, відомого під позивним “Кондор”. Разом з ним з’явиться й нова рушниця Panzer Arms BP-12, що обіцяє змінити баланс сил у боях.

Сезон “Грозові вершини” вже доступний для гравців, і його нововведення продовжують дивувати фанатів Warface.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Weappy показала The Eternal Life of Goldman на gamescom 2024 Попередній запис Weappy показала The Eternal Life of Goldman на gamescom 2024
NaVi – найпопулярніша кіберспортивна команда світу за переглядами влітку 2024 року Наступний запис NaVi – найпопулярніша кіберспортивна команда світу за переглядами влітку 2024 року