Новий персонаж Фауст у STALKER 2: Heart of Chornobyl – перші деталі та зображення

Новий персонаж Фауст у STALKER 2: Heart of Chornobyl – перші деталі та зображення

Розробники з GSC Game World представили нові зображення одного з ключових персонажів майбутньої гри STALKER 2: Heart of Chornobyl – Фауста. Нещодавно в соцмережі X (Twitter) з’явилася публікація, що розкриває більше про цього загадкового героя.

На одному з опублікованих зображень Фауст виглядає надзвичайно інтригуюче. Супроводжуючий текст дає зрозуміти, що персонаж має темну й неоднозначну репутацію: «Минуло десятиліття, а їх все ще проклинає безліч сталкерів. Кажуть, колишніх фанатиків не буває. Заслуговують на кулю відразу, як потраплять у приціл. Коли прийшла Варта та її нові порядки з договором Д4, вони погодилися робити те, від чого навіть найдосвідченіші Долговці почали стежити за Периметром».

Фауст, який вже з’являвся у попередніх трейлерах, грає значну роль у сюжеті гри. Він є частиною складної і насиченої історії, в якій Зона відіграє важливу роль. Відомий своїм критичним поглядом на події в Зоні, Фауст говорить: «Зона така, якою ти її бачиш. Я ж показав тобі, якою її бачу. Іди своїм шляхом, і тоді ти зможеш побачити Зону… по-своєму».

Гра STALKER 2: Heart of Chornobyl вийде 5 вересня 2024 року на ПК та Xbox Series X/S. З першого дня вона буде доступна у Game Pass. Замовлення вже відкриті на сайті розробників, а також у Steam та GOG.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Maincast: Історія успіху української кіберспортивної студії Попередній запис Maincast: Історія успіху української кіберспортивної студії
Реліз детективного трилера Nobody Wants to Die від польської студії Critical Hit Games Наступний запис Реліз детективного трилера Nobody Wants to Die від польської студії Critical Hit Games