Новий клон GTA для Android та iOS: Codename Crime-Vice Open World

Новий клон GTA для Android та iOS: Codename Crime-Vice Open World

На мобільні платформи Android та iOS незабаром вийде ще один якісний екшен у стилі Grand Theft Auto — Codename Crime-Vice Open World від видавця Level Infinite, відомого за популярну гру PUBG MOBILE.

Особливості гри

Codename Crime-Vice Open World — це гра з відкритим світом і видом від третьої особи, яка має чимало спільного з іграми серії GTA. Основні особливості гри:

  • Відкритий світ
  • Вид від третьої особи
  • Можливість керувати транспортними засобами
  • Мультиплеєрний режим

Мультиплеєр і геймплей

У грі буде реалізовано мультиплеєрний режим, який дозволить гравцям брати участь у різноманітних активностях:

  • PvP-перестрілки
  • Гонки на авто
  • Пограбування

Перше тестування на Android

Популярний ютубер Techzamazing взяв участь у першому тестуванні гри на Android, яке стартувало 26 вересня 2024 року. Він записав геймплей, що надає перший погляд на механіку та загальний вигляд гри.

Дата релізу

Поки що точна дата глобального релізу проекту Codename Crime-Vice Open World залишається невідомою. Однак очікується, що незабаром гра буде доступна для завантаження на обох мобільних платформах.

Нові мобільні перегони CarX Street

Нагадаємо, що нещодавно на Android та iOS також вийшла нова версія мобільної гоночної гри CarX Street, яка вже отримала позитивні відгуки серед гравців.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ріхтер — новий учасник подій S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля Попередній запис Ріхтер — новий учасник подій S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля
Sony використовуватиме штучний інтелект для прискорення розробки ігор на PlayStation Наступний запис Sony використовуватиме штучний інтелект для прискорення розробки ігор на PlayStation