Новий хіт від авторів Blasphemous: The Stone of Madness вийде у 2025 році

Новий хіт від авторів Blasphemous: The Stone of Madness вийде у 2025 році

Шанувальники іспанської естетики та унікальних візуальних стилів з нетерпінням чекають на новий проект від The Game Kitchen, відомих завдяки Blasphemous. У 2025 році вийде стелс-тактика The Stone of Madness, яка перенесе гравців у XVIII століття, у похмурий світ інквізиції та темної магії.

Сюжет гри розгортатиметься у старовинному єзуїтському монастирі, розташованому у Піренеях. Гравцям доведеться допомогти п’ятьом ув’язненим втекти з цього небезпечного місця. Кожен із персонажів має свої унікальні навички та риси, що робить кожну партію в грі непередбачуваною та захопливою.

The Stone of Madness відрізнятиметься своєю атмосферою, натхненою творами художника XVIII століття Франсіско Де Гойї. Гра приділяє особливу увагу психологічному стану персонажів: їхні страхи та травми можуть призвести до непередбачуваних і жахливих наслідків. Гравцям доведеться планувати свої дії в реальному часі, враховуючи як день, так і ніч, адже після заходу сонця зростає ризик зіткнутися з паранормальними явищами.

На старті гри будуть доступні дві кампанії, кожна з унікальними персонажами та цілями. Гра вийде на ПК (Steam, Epic Games Store), PlayStation 5, Xbox Series і Nintendo Switch.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Star Wars Outlaws: Нові деталі про персонажів і сюжет перед релізом гри Попередній запис Star Wars Outlaws: Нові деталі про персонажів і сюжет перед релізом гри
Усі режими гри в Fortnite: Повний гайд для гравців Наступний запис Усі режими гри в Fortnite: Повний гайд для гравців