Неясна співпраця Square Enix з Sweet Baby Inc викликає обурення серед акціонерів

Неясна співпраця Square Enix з Sweet Baby Inc викликає обурення серед акціонерів

На останній зустрічі з акціонерами Square Enix генеральний директор Такаші Кірю ухильно відповів на запитання щодо співпраці компанії з канадською консалтинговою фірмою Sweet Baby Inc. Акціонери висловили занепокоєння щодо потенційних негативних наслідків для компанії внаслідок цієї співпраці, особливо в контексті останніх скандальних випадків, пов’язаних з іншими консалтинговими партнерами.

Sweet Baby Inc, як і її аналоги, в останні місяці стали об’єктом критики через невдачі та сумні оцінки в співпраці з іншими видавцями, зокрема Black Girl Gamers під час розробки Forspoken. Це спонукає акціонерів бути пильними стосовно майбутніх кроків Square Enix та їх впливу на фінансові результати компанії.

Такі обурення свідчать про загальні побоювання серед інвесторів щодо стратегічних партнерство Square Enix і можливих наслідків для їхнього ділового репутації та прибутковості в майбутньому.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Про гру Avowed: Obsidian розкриває деталі гри у новому інтерв'ю Попередній запис Про гру Avowed: Obsidian розкриває деталі гри у новому інтерв’ю
Let's School вийде на консолях 16 липня з фізичним виданням пізніше Наступний запис Let’s School вийде на консолях 16 липня з фізичним виданням пізніше