NaVi виграє Esports World Cup 2024 у CS2, тріумфуючи над G2 у фіналі

NaVi виграє Esports World Cup 2024 у CS2, тріумфуючи над G2 у фіналі

Українська кіберспортивна команда Natus Vincere (NaVi) стала переможцем престижного турніру Esports World Cup 2024 з гри Counter-Strike 2. У фіналі, що відбувся 21 липня в Ер-Ріяді, Саудівська Аравія, NaVi зуміли здолати німецький склад G2 з рахунком 2:1.

NaVi виграє Esports World Cup 2024 у CS2, тріумфуючи над G2 у фіналі

Поєдинок розпочався з мапи Ancient, вибраної суперниками, на якій українці не змогли одразу взяти перевагу. Гра була дуже напруженою і завершилася в овертаймі на користь G2 з рахунком 16:14.

Наступною мапою був Nuke, пік NaVi. Перша половина закінчилася внічию (6:6), але після перерви українці продемонстрували домінування та виграли другий тайм без жодного програного раунду, завершивши мапу з рахунком 13:6.

Все вирішувалося на десайдері Inferno, де NaVi розпочали гру впевнено і виграли першу половину з комфортним рахунком 9:3. Цю перевагу команда зберегла до кінця та виграла мапу також з рахунком 13:6, здобувши перемогу в турнірі.

Esports World Cup 2024 мав призовий фонд у $1 000 000. На шляху до фіналу NaVi перемогли бразильців Furia на груповому етапі, здолали американську організацію FaZe у чвертьфіналі, а в півфіналі виявилися сильнішими за MOUZ.

Склад команди Natus Vincere виглядає наступним чином:

  • Валерій “b1t” Ваховський (Україна)
  • Юстінас “jL” Лекавічус (Литва)
  • Алексі “Aleksib” Віролайнен (Фінляндія)
  • Міхай “iM” Іван (Румунія)
  • Ігор “w0nderful” Жданов (Україна)
  • Андрій “B1ad3” Городенський (тренер, Україна)

Нагадаємо, що на початку цього року NaVi також виграли PGL Major Copenhagen 2024, продемонструвавши свою домінуючу форму на сцені CS2.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Новий мод для Cyberpunk 2077 покращує трасування шляхів та додає HD-текстури Попередній запис Новий мод для Cyberpunk 2077 покращує трасування шляхів та додає HD-текстури
Riot Games розкрила деталі монетизації нового файтингу 2XKO: безкоштовні герої і розкішні скіни Наступний запис Riot Games розкрила деталі монетизації нового файтингу 2XKO: безкоштовні герої і розкішні скіни