Mobius Digital випустив останній патч для Outer Wilds

Mobius Digital випустив останній патч для Outer Wilds

Mobius Digital випустив останній патч для Outer Wilds, позначаючи завершення основних оновлень гри. Патч додає довгоочікувану функцію інвертування елементів керування по осі X та містить різні виправлення та покращення на всіх платформах.

Хоча можливі маленькі оновлення у майбутньому, студія зараз зосереджується на нових проектах після успішного випуску Outer Wilds. Mobius Digital офіційно закриває розділ про розвиток гри після випуску останнього великого оновлення. Запуск Outer Wilds відбувся у 2019 році і надав гравцям роль дослідника в унікальній космічній програмі. Гра отримала визнання критиків та гравців і була удостоєна численних нагород.

Останнє оновлення, яке випускає гру на патч 15 для ПК, Xbox і PlayStation, а також патч 4 для Nintendo Switch, додає можливість інвертувати елементи керування по осі X. Патч також вирішує проблеми з досягненнями, ускладнює випадкові смерті у деяких місцях та виправляє інші технічні проблеми.

Хоча можливі подальші оновлення, студія не може гарантувати їхню наявність. Після успішного розвитку Outer Wilds, розробник Mobius Digital переходить до нових проектів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ara: History Untold від Microsoft запланована на випуск у Вересні Попередній запис Ara: History Untold від Microsoft запланована на випуск у вересні
Платиновий трофей відсутній у списку трофеїв Valorant Наступний запис Платиновий трофей відсутній у списку трофеїв Valorant