Luigi’s Mansion 2 HD пропонуює оновлену візуальну якість та поліпшений геймплей

Luigi’s Mansion 2 HD пропонуює оновлену візуальну якість та поліпшений геймплей

Nintendo відзначається відкриттям нового життя для гри “Luigi’s Mansion 2” на Nintendo Switch. Після успіху “Luigi’s Mansion 3” у 2019 році, компанія переносить досвід у вдосконалену версію попередньої гри. “Luigi’s Mansion 2 HD” пропонує оновлені текстури, моделі персонажів та покращене освітлення, проте базовий геймплей залишається практично незмінним. Гравці знову зустрінуться з Луїджі, який використовує свій вакуумний пилосос, щоб боротися з привидами і розв’язувати головоломки в особняках.

Однак, порівняно з “Luigi’s Mansion 3”, яка вражає візуально, “Luigi’s Mansion 2 HD” залишається на рівні 3DS зі своїм деяким незграбним виглядом. Крім того, структура місій гри може викликати роздратування у гравців. Оскільки прогрес зберігається лише після завершення місії, а деякі з них можуть тривати досить довго.

Незважаючи на це, “Luigi’s Mansion 2 HD” може привернути увагу як відданих шанувальників серії, так і нових гравців, які шукають атмосферну ігрову пригоду. Справжнє відчуття, яке ви отримуєте від досвіду “Luigi’s Mansion”, може бути цінним як для ветеранів, так і для новачків геймерів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

S.T.A.L.K.E.R. зберігає свою популярність серед геймерів Попередній запис S.T.A.L.K.E.R. зберігає свою популярність серед геймерів
Новий трейлер Visions of Mana підтверджує дату релізу на ПК Наступний запис Новий трейлер Visions of Mana підтверджує дату релізу на ПК