Lords of the Fallen 2 анонсовано на 2026 рік

Lords of the Fallen 2 анонсовано на 2026 рік

Польський видавець і розробник CI Games оголосив про вихід гри Lords of the Fallen 2 на ПК, PlayStation 5 і Xbox Series X|S у 2026 році.

Продовження гри 2023 року було підтверджено через польське фінансове видання Bankier. Випуск зазначає, що гра буде повністю ексклюзивною для Epic Games Store на ПК протягом усього життєвого циклу. Щодо випуску на консолях, права на публікацію та глобальне розповсюдження гри на PlayStation 5 і Xbox Series X|S залишаться за компанією CI Games.

Перезапуск гри Lords of the Fallen у 2022 році візуально та сюжетно вразив. Натомість, не зміг досягти успіху в бойовій механіці та загальній продуктивності. Гра продала понад 1,2 мільйона копій, проте отримала змішані відгуки, особливо щодо боїв, які є критично важливими для жанру.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Презентація Xbox Games Showcase 2024 принесла багато нових ігор для гравців Попередній запис Презентація Xbox Games Showcase 2024 принесла багато нових ігор для гравців
Фантастичний HD-2D ремейк Xenogears представлений новим відео Наступний запис Фантастичний HD-2D ремейк Xenogears представлений новим відео