Lollipop Chainsaw RePOP вийде на PlayStation 4 та Xbox One у листопаді

Lollipop Chainsaw RePOP вийде на PlayStation 4 та Xbox One у листопаді

Компанія Dragami Games анонсувала, що Lollipop Chainsaw RePOP, перевидання культового слешера 2012 року, буде випущено на консолях попереднього покоління PlayStation 4 та Xbox One в листопаді цього року. Це додається до вже підтвердженого релізу на PlayStation 5, Xbox Series, Nintendo Switch та ПК, який запланований на 12 вересня.

Гра розповідає історію чирлідерки Джульєт, яка змушена протистояти зомбі-апокаліпсису, що раптово почався в її школі. Озброєна бензопилою, вона вирушає на боротьбу з ожилими мертвцями.

У ремайстрі були покращені деякі механіки, зокрема, додано систему Chained Hits Hunting, яка підвищує швидкість атаки після кількох успішних ударів. Також були оптимізовані таймінги виконання комбо, а максимальний боєзапас бластера збільшено до 99. Окрім цього, перевидання містить новий графічний режим RePOP, додаткові бензопили та костюми для головної героїні, режим проходження на швидкість та інші приємні доповнення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Секрет успіху Roblox: Як платформа стала глобальною сенсацією Попередній запис Секрет успіху Roblox: Як платформа стала глобальною сенсацією
Activision представила новий контент для Call of Duty: Black Ops 6 на презентації CODNext Наступний запис Activision представила новий контент для Call of Duty: Black Ops 6 на презентації CODNext