Конфіденційність співпраці Square Enix із Sweet Baby Inc стає об'єктом обговорень серед акціонерів

Конфіденційність співпраці Square Enix із Sweet Baby Inc стає об’єктом обговорень серед акціонерів

На нещодавній зустрічі акціонерів компанії Square Enix генеральний директор Такаші Кірю відповів на питання щодо співпраці з консалтинговою компанією Sweet Baby Inc. Акціонери висловили занепокоєння щодо можливих негативних впливів на компанію внаслідок зв’язків з такими партнерами.

Кірю заявив: “Ми переходимо від кількості до якості, забезпечуючи гравцям контент, яким вони можуть насолоджуватися зі спокійною душею. Я б хотів утриматися від конкретних коментарів щодо наших ділових партнерів”. Це заявлення було спрямоване на заспокоєння акціонерів, які висловлювали занепокоєння щодо впливу подібних партнерств на доходи компанії.

Останнім часом подібні “консультативні” компанії, схожі на Sweet Baby Inc, стали об’єктом критики серед гравців через проблемні результати їхніх співпраць з іншими видавцями, як у випадку з Black Girl Gamers та їхнім співробітництвом з Square Enix під час розробки гри Forspoken.

Ці новини підсилюють обурення акціонерів щодо стратегічних виборів Square Enix і негативного впливу партнерств на репутацію та фінансове становище компанії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Оновлення Microsoft Flight Simulator: Лас-Вегас тепер доступний для обльоту Попередній запис Оновлення Microsoft Flight Simulator: Лас-Вегас тепер доступний для обльоту
Про гру Avowed: Obsidian розкриває деталі гри у новому інтерв'ю Наступний запис Про гру Avowed: Obsidian розкриває деталі гри у новому інтерв’ю