Керівник покидає Warcraft після 12 років в Blizzard

Керівник покидає Warcraft після 12 років в Blizzard

Після 12 років в Blizzard, генеральний менеджер Warcraft, Джон Хайт, покидає компанію. Це завершує його довготривалу співпрацю з Warcraft, але він позитивно налаштований щодо нових викликів у світі розробки ігор.

Хайт піднімав Warcraft до величезного успіху і вірив у його майбутнє принаймні на наступні 20 років. Тепер він готовий до нових викликів у своєму професійному житті. Він впевнений, що франшиза Warcraft залишиться в надійних руках і сподівається на подальший успіх ігор, таких як Warcraft Rumble, Hearthstone і WoW.

Відхід Хайта викликав хвилю підтримки і поваги з боку колег, творців контенту та фанатів у гральній спільноті. Хоча Хайт ще не повідомив про свої майбутні плани, він не покидає галузь розробки ігор. Він залишає компанію Blizzard з подякою спільноті за підтримку та заохочення стати кращим розробником.

Перед приєднанням до Blizzard, Хайт працював над багатьма видатними іграми, такими як God of War 3, Command and Conquer та Neverwinter Nights. У Blizzard він очолював роботу над численними доповненнями до World of Warcraft та іншими проектами.

Він був визнаним оптимістом і лідером у Blizzard, який вірив у майбутнє ігор, зокрема World of Warcraft. Його відхід викликав велику хвилю підтримки в його адресу зі сторони колег та фанатів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Платиновий трофей відсутній у списку трофеїв Valorant Попередній запис Платиновий трофей відсутній у списку трофеїв Valorant
Xbox уклала угоду зі Panache Digital Games щодо проекту на Unreal Engine 5 Наступний запис Xbox уклала угоду зі Panache Digital Games щодо проекту на Unreal Engine 5