Історія Gears of War E-Day покаже найкращі технології

Історія Gears of War E-Day покаже найкращі технології

Креативний директор з The Coalition, Метт Сірсі, запевняє, що історія Gears of War E-Day відобразить найкращі технології, над якими працювала їхня команда.

Оголошення про E-Day на презентації Xbox минулого тижня стало справжнім сюрпризом для багатьох – більшість з нас не очікували приквела після подій Gears 5. Трейлер, представлений Microsoft і розробником The Coalition, вразив, принаймні, так само, як і сама гра. Звісно, ми не можемо точно сказати, чи було відео зняте на ПК або Xbox Series, але трейлер, безперечно, був вражаючим.

Цікаво, що кілька місяців тому авторитетний інсайдер Нейт Найда, відомий як shinobi602, уже пророкував, що The Coalition здивує гравців новими Gears. Багато хто не очікував продовження від The Coalition. Проте, за словами креативного директора студії Метта Сірсі, саме історія E-Day найкращим чином відобразить досягнення в області технологій.

«Створення ігор — це справжня висока мистецтво, — зауважив креативний директор у нещодавньому інтерв’ю. — Ви вкладаєте багато зусиль та часу. І коли знаходите ідею, яка вас запалює, готові вкласти усе в її втілення».

Він додав: «Я впевнений, що якщо нам вдасться зробити гру, вона стане найкращою з усіх Gears, що коли-небудь виходили. У нас є ціла технологія, над якою ми працювали. Ця історія найкращим чином віддзеркалить ці досягнення. Я вважаю, що це дійсно те, чого ми добиваємось, і що наша студія дуже зацікавлена в цій ідеї».

Чи справді Gears of War E-Day стане найкращою грою серії на сьогоднішній день, ще залишається невідомо, однак, глянувши на трейлер гри, E-Day має великий потенціал.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Astro Bot на PlayStation готується до розширення свого світу Попередній запис Astro Bot на PlayStation готується до розширення свого світу
Оновлення PS5 дозволяє зручно використовувати Discord Наступний запис Оновлення PS5 дозволяє зручно використовувати Discord