IO Interactive анонсувала MindsEye та поділилася планами на Project 007

IO Interactive анонсувала MindsEye та поділилася планами на Project 007

Компанія IO Interactive оголосила про свої амбітні плани на майбутнє, в тому числі про випуск нового AAA-бойовика MindsEye, а також про розробку гри Project 007. Ці новини були озвучені в інтерв’ю з головою IOI Хаканом Абраком.

MindsEye: Новий AAA-бойовик

  • Анонс гри: IO Interactive оголосила про розробку нової гри MindsEye, яка обіцяє стати потужним AAA-бойовиком.
  • Відомості про команду: Проект створюється командою, що складається з екс-продюсера GTA.

Project 007: Нова історія про агента 007

  • Самодостатня історія: Як повідомив Хакан Абрак, Project 007 не буде прив’язаною до кіношної серії про Джеймса Бонда. Це абсолютно нова, оригінальна історія.
  • Трилогія: Студія планує створити три частини серії, в якій буде представлена нова версія агента 007, розроблена з нуля для геймерів.

Цитата від Хакана Абрака: “Це не ігроїзація фільму. Це абсолютно самостійна історія, яка, сподіваюся, стане масштабною трилогією. І що не менш важливо, це новий Бонд.”

Чекання на новини

  • Стан розробки: Незважаючи на те, що Project 007 була анонсована у 2020 році, досі не було показано жодних скріншотів чи геймплею. Проте Абрак запевнив, що розробка йде за планом.
  • Очікування: “Розробка просувається чудово, і скоро ми розповімо більше. Попереду багато класного,” – зазначив Абрак, натякаючи на те, що новини про гру з’являться незабаром.

IO Interactive демонструє впевненість у своїх проектах і обіцяє гравцям вражаючі новини у найближчому майбутньому.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Журналісти випробували S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl: позитивні відгуки та очікування релізу Попередній запис Журналісти випробували S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl: позитивні відгуки та очікування релізу
STALKER 2: Heart of Chernobyl вийде на Xbox Series S, оптимізація забезпечила стабільність Наступний запис STALKER 2: Heart of Chernobyl вийде на Xbox Series S, оптимізація забезпечила стабільність