Hollow Knight: Silksong не з’явиться на gamescom — реліз перенесено на 2025 рік

Hollow Knight: Silksong не з’явиться на gamescom — реліз перенесено на 2025 рік

Якщо ви сподівалися побачити нові деталі Hollow Knight: Silksong на цьогорічному gamescom Opening Night Live, вам слід готуватися до розчарування. Джефф Кілі, ведучий заходу, підтвердив, що гра не буде представлена на івенті. Команда Team Cherry все ще працює над проектом, і, ймовірно, релізу раніше 2025 року чекати не варто.

Чекання продовжується

Silksong була анонсована як окремий тайтл у 2019 році, але відтоді фанати гри рідко отримують новини про її розвиток. У 2022 році було оголошено, що гра вийде в день запуску на Xbox Game Pass, а в 2023 році офіційний акаунт Xbox в Twitter запевнив, що реліз відбудеться ще в тому ж році. Проте, 2024 рік наближається до завершення, і точна дата релізу досі невідома.

Що очікувати на gamescom Opening Night Live

Хоча Silksong не буде представлена на цьогорічному gamescom, захід не залишить фанатів без цікавих новин. На івенті очікуються анонси нових ігор і проектів, серед яких Civilization 7, Indiana Jones та The Great Circle, Little Nightmares 3 та Monster Hunter Wilds. Крім того, заплановані безліч сюрпризів, нових анонсів і гостей.

Поки шанувальники Silksong чекають на нові новини, вони можуть насолоджуватися іншими цікавими релізами, які буде представлено на gamescom.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Elysium Game представила новий трейлер екшен-RPG Neo Berlin 2087 на gamescom 2024 Попередній запис Elysium Game представила новий трейлер екшен-RPG Neo Berlin 2087 на gamescom 2024
Microsoft планує порти ігор для PlayStation 5: Indiana Jones and the Great Circle серед можливих новинок Наступний запис Microsoft планує порти ігор для PlayStation 5: Indiana Jones and the Great Circle серед можливих новинок