Герої Baldur's Gate 3 у Tekken 8: моддер представив захопливий кросовер

Герої Baldur’s Gate 3 у Tekken 8: моддер представив захопливий кросовер

Шанувальники Baldur’s Gate 3 продовжують творити чудеса з улюбленими персонажами, використовуючи їх у найнесподіваніших проєктах. Останній експеримент виявився надзвичайно цікавим для геймерської спільноти: герої з Baldur’s Gate 3 з’явилися в популярному файтингу Tekken 8 завдяки ентузіасту під ніком Doctor_Sauce.

Кросовер, якого чекали фанати

Doctor_Sauce, який є палким шанувальником франшизи Tekken, вирішив поєднати дві улюблені ігрові серії, замінивши моделей персонажів Tekken 8 на ключових героїв із Baldur’s Gate 3. Ось список замін:

  • Azucena — на Karlach
  • Reina — на Lae’zel
  • Lee — на Astarion
  • Jun — на Shadowheart
  • Shaheen — на Wyll
  • Клаудіо — на Гейл

Реакція спільноти

Кросовер вже почав активно обговорюватися у спільноті фанатів обох ігор. Шанувальники BG3 із задоволенням спостерігають, як їхні улюблені герої вступають у бій у новому форматі, а фанати Tekken отримали можливість познайомитися з образами, які стали легендарними в Baldur’s Gate 3.

Такі фанатські експерименти лише підтверджують, як сильно впливають на геймерів ігри Larian Studios і як Baldur’s Gate 3 надихає на творчість у зовсім несподіваних форматах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Документальний фільм про розробку S.T.A.L.K.E.R. 2 та нові деталі релізу гри Попередній запис Документальний фільм про розробку S.T.A.L.K.E.R. 2 та нові деталі релізу гри
Розробка ігор у 2024 році Наступний запис Розробка ігор у 2024 році: технології, тренди та виклики