GSC Game World та Maincast передали по 5 млн гривень на підтримку лікарні «Охматдит» після ракетного удару

GSC Game World та Maincast передали по 5 млн гривень на підтримку лікарні «Охматдит» після ракетного удару

Українська геймдев-студія GSC Game World, відома своїми видатними іграми «Козаки» та серією STALKER, оголосила про щедру пожертву в розмірі 5 млн гривень на підтримку дитячої лікарні «Охматдит», яка постраждала від ракетного удару, здійсненого російськими військами. Ця ініціатива стала частиною широкомасштабної кампанії збору коштів для відновлення закладу, підтримуваної UNITED24 та monobank.

Крім того, фонд MK Foundation, заснований студією Maincast, також приєднався до благодійної ініціативи, передавши також 5 млн гривень на підтримку медичного закладу. Обидві організації закликають громадськість приєднатися до зусиль збору коштів для відновлення «Охматдит».

Також Tribuna.com організовує збір коштів з можливістю виграти футболки з автографами від команди «Жирона» та збірної України. Усі охочі можуть пожертвувати за посиланнями, наданими на платформах збору коштів.

Підтримка медичних установ, які постраждали внаслідок військових дій, залишається актуальною та важливою ініціативою української громадськості в умовах нинішнього воєнного конфлікту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Electronic Arts впроваджує нову систему бойових перепусток Попередній запис Electronic Arts впроваджує нову систему бойових перепусток
Valve підтверджує роботу над довгоочікуваним сьомим випуском коміксів Team Fortress 2 Наступний запис Valve підтверджує роботу над довгоочікуваним сьомим випуском коміксів Team Fortress 2