GSC Game World розкриває музичні композиції для S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

GSC Game World розкриває музичні композиції для S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

GSC Game World випустили ролик з трьома музичними композиціями, які гратимуть на радіо у грі S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl. У новому ролику представлені пісні від колективів Anastymoza, ДК Енергетик та The Unsleeping. Ці композиції можна буде почути у безпечних зонах на території фракції Воля, зокрема в барі та на локації з ареною.

Розробники обіцяють випустити гру 5 вересня поточного року. S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl буде доступною на PC, консолях Xbox Series та у сервісі Game Pass. Два тижні тому команда презентувала атмосферний трейлер під назвою «Час можливостей», який демонструє гарні локації та безліч ігрових моментів.

Останній геймплейний трейлер показує покращену графіку, що свідчить про активну роботу команди над поліпшенням гри перед її виходом. Це вселяє надію на гідний реліз без серйозних технічних проблем.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Реліз Zenless Zone Zero: новий умовно-безкоштовний рольовий екшен від HoYoverse Попередній запис Реліз Zenless Zone Zero: новий умовно-безкоштовний рольовий екшен від HoYoverse
Розробники здивували використанням можливостей PlayStation 5 Наступний запис Розробники здивували використанням можливостей PlayStation 5