GreedFall II: The Dying World від Spiders виходить у ранній доступ на Steam у вересні

GreedFall II: The Dying World від Spiders виходить у ранній доступ на Steam у вересні

Студія Spiders готує свій наступний великий реліз – GreedFall II: The Dying World. Цього разу команда вирішила змінити свій підхід до випуску гри, почавши з раннього доступу.

Гравці зможуть спробувати перші глави основного квесту, познайомитися з першими напарниками, а також випробувати системи регіональних квестів та підземель на початку раннього доступу. Поступово до гри додаватимуть нові регіони, напарників, квести, вміння та можливості кастомізації. Приблизно 30% контенту від повної версії буде доступно в ранньому доступі.

Події GreedFall II розпочинаються за три роки до подій оригіналу. Головним героєм стане корінний житель острова Тір-Фраді, який вирушає на материк Гакан, зруйнований чумою та війною. Протагоніст має знову стати господарем своєї долі та запобігти експансії чужинців.

Ранній доступ GreedFall II: The Dying World стартує 24 вересня лише у Steam. Повна версія гри очікується у 2025 році, зокрема на PlayStation 5 та Xbox Series.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відеоігри можуть покращити когнітивні функції у пацієнтів із шизофренією Попередній запис Відеоігри можуть покращити когнітивні функції у пацієнтів із шизофренією
Need for Speed: Assemble - новий гоночний хіт Наступний запис Need for Speed: Assemble – новий гоночний хіт