Фантастичний HD-2D ремейк Xenogears представлений новим відео

Фантастичний HD-2D ремейк Xenogears представлений новим відео

Xenogears, одна з найпопулярніших JRPG для оригінальної PlayStation, не має офіційного перевидання на сучасних платформах від Square Enix. Однак 3D-художник Вітор Маккарі активно працює над ремейком цієї класичної гри. Він використовує Unreal Engine 5 та стиль HD-2D, який відомий за Octopath Traveler та оновленням Star Ocean: The Second Story R.

Маккарі використовує такі інструменти, як Maya, Zbrush, Houdini, Substance Painter, Megascan Textures і SpeedTree. Навіть якщо офіційний ремейк чи ремастер не буде доступний в найближчій майбутності, фанати зможуть насолоджуватися покращеною графікою завдяки неофіційному оновленню HD, яке охоплює інтерфейс, спрайти та понад 9000 текстур.

Сама гра Xenogears мала стати частиною серії, але проект не було реалізовано, коли творець Тецуя Такахаші залишив Square Enix. Такахаші заснував Monolith, яка потім розробляла серію Xenosaga, що досліджує подібні теми, а також франшизу Xenoblade Chronicles. Третій запис у серії Xenoblade Chronicles вийшов у 2022 році, а на нього наступило розширення Future Redeeded у минулому році.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Lords of the Fallen 2 анонсовано на 2026 рік Попередній запис Lords of the Fallen 2 анонсовано на 2026 рік
Star Rail розкриває новий світловий конус Harmony Light "Poised to Bloom" Наступний запис Star Rail розкриває новий світловий конус Harmony Light “Poised to Bloom”