Epic Games анонсує нову стратегію для мобільних платформ

Epic Games анонсує нову стратегію для мобільних платформ

Epic Games оголосила про суттєві зміни у своїй стратегії на мобільному ринку. Компанія припинить співпрацю з мобільними магазинами, які не надають вигідні умови для розробників. Зокрема, Epic Games забере свої продукти з платформ, які не підтримують конкуренцію та справедливе ставлення до всіх девелоперів.

Так, Fortnite та інші ігри Epic Games зникнуть з Samsung Galaxy Store через неконкурентні методи, що використовуються платформою, такі як блокування завантажень за замовчуванням. Користувачам потрібно вручну змінювати налаштування своїх пристроїв для зняття таких обмежень.

Натомість Epic Games готується до відкриття Epic Games Store на iOS та Android до кінця 2024 року. У новій мобільній версії EGS компанія запроваджує знижені комісії – лише 12% – і не стягуватиме відсотки зі сторонніх платежів. Це дозволить забезпечити розробникам вигідні умови та зменшити витрати на дистрибуцію.

Також повідомляється, що Epic Games планує запуск своїх ігор через AltStore для iOS на території Євросоюзу та анонсувати співпрацю з іншими новими партнерами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Steam оновлює функціонал демоверсій: нові можливості для гравців та розробників Попередній запис Steam оновлює функціонал демоверсій: нові можливості для гравців та розробників
Armored Core 6: Fires of Rubicon розійшлася тиражем понад 3 мільйони копій Наступний запис Armored Core 6: Fires of Rubicon розійшлася тиражем понад 3 мільйони копій