EmptyVessel анонсує дебютну гру DEFECT – мережевий бойовик з музикою від Міка Гордона

EmptyVessel анонсує дебютну гру DEFECT – мережевий бойовик з музикою від Міка Гордона

Нещодавно заснована студія EmptyVessel, до складу якої входять ветерани індустрії з Naughty Dog та id Software, презентувала свою дебютну гру – мережевий бойовик DEFECT. Гравці можуть очікувати на напружене протистояння в світі футуристичного авторитарного міста.

Світ та ігровий процес: DEFECT занурює користувачів у останнє місто людства, де править авторитарний штучний інтелект, відомий як Система. Гравцям доведеться битися за владу, при цьому вибір сторін може включати поліцію Системи, бунтівників та бандитів. Гра підтримує командний режим до чотирьох осіб з можливістю як змагання, так і кооперативної гри. Передбачені завдання варіюються від контрабанди зброї до вбивств на замовлення та арешту підозрюваних. Локації насичені спорядженням, що здатне змінити хід матчу.

Музичний супровід: Музичне оформлення гри створює Мік Гордон, відомий композитор, який працював над саундтреками DOOM (2016), DOOM Eternal та Prey (2017). Його внесок обіцяє додати енергії та драйву до ігрового процесу.

Доступність та інформація: DEFECT вже можна додати до списку бажаного в Steam. Однак, наразі відсутня інформація про дату релізу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

HITMAN 3 VR: Reloaded анонсовано для Quest 3 з оновленим геймплеєм і графікою Попередній запис HITMAN 3 VR: Reloaded анонсовано для Quest 3 з оновленим геймплеєм і графікою
Forza Horizon 5 може вийти на PlayStation 5 Наступний запис Forza Horizon 5 може вийти на PlayStation 5