Екс-співробітники EA анонсують нову спортивну гру The Run: Got Next, натхненну NBA Street

Екс-співробітники EA анонсують нову спортивну гру The Run: Got Next, натхненну NBA Street

Група колишніх працівників Electronic Arts, включаючи екс-керівника Visceral Games Скотта Пробста, у 2021 році заснувала нову студію Play by Play. Нещодавно команда анонсувала свою першу гру під назвою The Run: Got Next. Ця гра позиціонується як духовний спадкоємець знаменитої франшизи NBA Street від EA, що стала популярною в 2000-х роках завдяки своїм захопливим матчам “3 на 3”.

The Run: Got Next обіцяє стати не просто спортивним симулятором, а доступною та стрімкою варіацією улюбленої гри, яка поєднує мультиплеєрний режим і роглайк-структуру з унікальними “забігами”. Гравці зможуть формувати команди з різноманітних персонажів, кожен з яких має свій стиль гри, і боротися на легендарних кортах по всьому світу, намагаючись продовжити серію перемог.

Дебютний трейлер демонструє трьох героїв: Spin Cycle, High Wire та Zamboni, що відрізняються своїми особливими вміннями і стилем. Гра буде відзначатися самобутньою стилізованою графікою, створеною на Unreal Engine 5, а також унікальними персонажами та анімаціями.

Реліз The Run: Got Next планується на 2025 рік. Гра буде доступна на PC (Steam), PS5, Xbox Series X і S. Вона не буде умовно-безкоштовною, але також не вимагатиме повноцінних $70.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Warner Bros. Games придбала Player First Games Попередній запис Warner Bros. Games придбала Player First Games
LEGO та Fortnite презентують нові конструктори: чотири захоплюючі набори вже в продажу Наступний запис LEGO та Fortnite презентують нові конструктори: чотири захоплюючі набори вже в продажу