Edge of Sanity: Атмосферний хорор на виживання, натхненний «Міфами Ктулху», вже доступний на ПК та консолях

Edge of Sanity: Атмосферний хорор на виживання, натхненний «Міфами Ктулху», вже доступний на ПК та консолях

Компанія Daedalic Entertainment разом зі студією Vixa Games представили на ПК та консолях свій новий проєкт — Edge of Sanity. Гра є атмосферним хорором на виживання, який черпає натхнення з “Міфів Ктулху” всесвіту Говарда Філліпса Лавкрафта. Проєкт вже отримав перші відгуки у Steam, де на даний момент його рейтинг становить 90%. Гравці відзначають неповторну атмосферу та захоплюючий сюжет, який вражає глибиною та інтригуючими подіями.

Сюжет та локації гри

Основна дія гри розгортається у безжальних нетрях Аляски часів Холодної війни. Головний герой — член загону постачання, якому доручено завдання допомогти вченим у польовій лабораторії. Однак, приїхавши на місце, герой виявляє відсутність людей і стикається з жахливими монстрами. Розробники обіцяють занурити гравців у похмуру історію, де межа між добром і злом розмита, а реальність переплітається з жахливими таємницями, натхненними “Міфами Ктулху”.

Ігровий процес та особливості

Edge of Sanity пропонує гравцям унікальний досвід виживання в умовах постійної загрози. Гра має бойову систему, можливість облаштовувати власний табір та займатися крафтом. Відсутність звичних умов змушує гравців думати наперед і ретельно планувати кожен крок. Однією з особливостей гри є її стильна 2D-графіка, яка підкреслює моторошну атмосферу та доповнює похмуру історію. Відкриваючи все нові деталі, гравці будуть занурюватися в темний і загадковий світ, який змушує їх постійно знаходитися на межі нервового зриву.

Де придбати Edge of Sanity

Edge of Sanity вже доступна для придбання у декількох цифрових магазинах. У Steam гра продається зі знижкою 10% до 27 вересня. Крім того, проєкт доступний у магазинах GOG, EGS, PS Store (для PS4 та PS5), Xbox Store (для Xbox One та Xbox Series X/S) та Nintendo eShop (для Switch). Така багатоплатформність дозволяє гравцям обирати зручний для них спосіб зануритися у світ жаху та виживання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Blizzard розкрила доходи від мікротранзакцій у Diablo 4 Попередній запис Blizzard розкрила доходи від мікротранзакцій у Diablo 4
Need for Speed: Assemble отримала перше велике оновлення – запущено другий сезон "Underground" Наступний запис Need for Speed: Assemble отримала перше велике оновлення – запущено другий сезон “Underground”