DOOM Eternal отримує підтримку модів на ПК: новий лончер і інструмент idStudio вже доступні

DOOM Eternal отримує підтримку модів на ПК: новий лончер і інструмент idStudio вже доступні

На QuakeCon 2024 Bethesda та id Software несподівано оголосили про нову важливу функцію для DOOM Eternal – підтримку модифікацій на ПК. Гравці тепер можуть насолоджуватися різноманітними модами завдяки спеціально розробленому лончеру. Цей лончер дозволяє переглядати, завантажувати, та управляти модами, а також запускати інструменти для створення нових модів і швидко повертатися до ванільної версії гри.

Платформа для модифікацій в DOOM Eternal інтегрована через Bethesda.net, але на відміну від Skyrim або Fallout 4, платні моди не будуть доступні. Моди не входять до програми верифікованих творців Bethesda Game Studios. Для створення модів необхідно завантажити спеціальний інструмент idStudio через Steam.

idStudio має специфічні системні вимоги – від 200 до 500 гігабайт на накопичувачі, залежно від обраних ассетів. На момент запуску оновлення, спільнота та розробники підготували кілька модів, включаючи ремікс основної кампанії, альтернативні скіни для зброї і відновлений пістолет.

Моди наразі доступні тільки на ПК через Steam та Microsoft Store. Щоб спробувати моди у Steam, потрібно вибрати бета-гілку PC Mod Preview у властивостях гри у вашій бібліотеці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Splitgate 2: Нові фракції, можливості та перший геймплейний трейлер Попередній запис Splitgate 2: Нові фракції, можливості та перший геймплейний трейлер
DOOM: The Dark Ages: Нові деталі та механіки з QuakeCon 2024 Наступний запис DOOM: The Dark Ages: Нові деталі та механіки з QuakeCon 2024