Демо-варіант STALKER 2: Heart of Chornobyl буде представлений на Gamescom 2024

Демо-варіант STALKER 2: Heart of Chornobyl буде представлений на Gamescom 2024

Розробники з GSC Game World анонсували нову можливість для фанатів спробувати постапокаліптичний шутер STALKER 2: Heart of Chornobyl до його релізу. На ігровій виставці Gamescom 2024 у Кельні, яка проходитиме 21-25 серпня 2024 року, команда презентує абсолютно нову демоверсію гри. Ознайомлювальна версія буде доступна для гри в публічній зоні виставки, розташованій на стенді Xbox.

Це не перший раз, коли STALKER 2 з’являється на ігрових заходах. У червні шутер був представлений на фестивалі Summer Game Fest, де журналісти вже встигли оцінити гру і залишилися під враженням. Напередодні Gamescom 2024, 12 серпня о 19:00, GSC Game World влаштує презентацію гри на каналах Xbox, де покажуть новий геймплей, інтерв’ю з розробниками та проходження одного з квестів.

На жаль, анонсована демонстрація співпала з новим перенесенням релізу гри. Тепер замість 5 вересня, STALKER 2: Heart of Chornobyl очікується 20 листопада. Додатковий час дозволить розробникам усунути більше непередбачених багів і поліпшити загальний досвід гри.

STALKER 2: Heart of Chornobyl створюється для PC (Steam, GOG, EGS, Microsoft Store), Xbox Series X, S та Game Pass. Гра обіцяє хардкорний геймплей, нелінійний сюжет з кількома кінцівками та вражаючу графіку на Unreal Engine 5.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Топ онлайн-ігор 2024 року Попередній запис Топ онлайн-ігор 2024 року
Imperium Universalis: Нова ера в Europa Universalis 4 Наступний запис Imperium Universalis: Нова ера в Europa Universalis 4