Daybreak Game Company придбала Singularity 6, творців популярної MMO Palia

Daybreak Game Company придбала Singularity 6, творців популярної MMO Palia

Daybreak Game Company, відомий розробник та видавець онлайн-ігор, таких як EverQuest та PlanetSide 2, оголосив про придбання компанії Singularity 6. Це лос-анджелеська студія, яка створила популярну MMO-гру Palia.

Singularity 6 була заснована в 2018 році вихідцями з Riot Games. Останнім часом студія стикалася з фінансовими труднощами та проводила кілька хвиль скорочень. Незважаючи на це, Palia залишається популярною та щодня привертає понад 100 тисяч користувачів.

“Ми раді прийняти Singularity 6 до складу Daybreak Games. Це чудове поповнення нашої команди ігрових студій, які досягли успіху у створенні масштабних онлайн-ігор та контенту. Дебютний проект S6, Palia, чудово доповнить наше онлайн-портфоліо. Ми з нетерпінням чекаємо співпраці з S6, щоб дарувати гравцям у Palia найкращі враження на всіх великих платформах та сприяти зростанню їхньої спільноти протягом багатьох років,” – заявив генеральний директор Daybreak Чжі Хам (Ji Ham).

На сьогоднішній день Palia доступна на ПК через Steam та Epic Games Store, а також на Nintendo Switch. В спільному прес-релізі Daybreak та Singularity 6 зазначається, що компанії мають намір розширити список платформ, на яких буде доступна гра.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Capcom запускає акцію з безкоштовною демо-версією Dragon's Dogma 2 Попередній запис Capcom запускає акцію з безкоштовною демо-версією Dragon’s Dogma ІІ
Ubisoft оголосила про старт першого сезону у XDefiant з новими фракціями і зброєю Наступний запис Ubisoft оголосила про старт першого сезону у XDefiant з новими фракціями і зброєю