Cyberpunk 2077: The Board Game зібрала понад $1,7 млн на Kickstarter

Cyberpunk 2077: The Board Game зібрала понад $1,7 млн на Kickstarter

Компанія Go On Board у співпраці з CD Projekt RED анонсувала кампанію зі збору коштів на створення настільної тактичної гри Cyberpunk 2077: The Board Game. На старті кампанії було запитано $100 тисяч, і цю суму вдалося зібрати всього за 10 хвилин і 4 секунди.

На момент публікації новини сума внесків уже перевищила $1,7 мільйона. Усі проміжні цілі кампанії було досягнуто, що дозволить бекерам отримати додаткові нагороди, а також коробку з грою ще до її офіційного надходження на полиці магазинів.

Що приваблює гравців?

Гра дозволить у кооперативному режимі грати за популярних персонажів з всесвіту Cyberpunk 2077: Ві, Джекі Уеллса, Панам Палмер і Джуді Альварес. Вона розрахована на чотирьох гравців, проте для любителів соло-ігор передбачений окремий режим з кількома рівнями складності.

Окрім картонних компонентів, карт та токенів, у коробці будуть високодеталізовані мініатюри головних персонажів, які можна за бажанням розфарбувати. Також серед фігурок будуть бандити, бійці Макс-так, а для преміальної версії — моделі роботів та Адама Смешера. І, звісно, не забуто про Джонні Сільверхенда.

Ігровий процес та додаткові функції

У грі передбачено 13 сюжетних місій, між якими гравці зможуть покращувати зброю, встановлювати нові імпланти та проходити сайд-квести, де вибір буде залежати від карток. Для тих, хто пройде основну кампанію, творці підготували генератор випадкових місій, який дозволить продовжити гру.

Завдяки активній підтримці бекерів, у гру додадуть більше ворогів, зброї та режимів. Однак переклад на російську мову не планується.

З таким успішним стартом, гра обіцяє стати однією з найочікуваніших новинок серед настільних ігор. Вихід на ринок запланований після того, як усі бекери отримають свої коробки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Seven домінує у Deadlock: новий герой став ключовим гравцем у метагеймі Valve Попередній запис Seven домінує у Deadlock: новий герой став ключовим гравцем у метагеймі Valve
Студія KT Racing розкрила системні вимоги для Test Drive Unlimited Solar Crown Наступний запис Студія KT Racing розкрила системні вимоги для Test Drive Unlimited Solar Crown