Cult of the Lamb отримає безкоштовне оновлення з новими функціями та локальним кооперативом

Cult of the Lamb отримає безкоштовне оновлення з новими функціями та локальним кооперативом

Massive Monster розкрили деталі нового безкоштовного оновлення для популярного рогалика Cult of the Lamb під назвою Unholy Alliance, яке вийде 12 серпня. Це оновлення привнесе безліч нововведень, які значно розширять ігровий досвід.

Основні особливості оновлення включають:

  • Локальний кооператив: Тепер гравці зможуть грати разом, де один користувач буде управляти своїм агнцем, а інший – козлом. Кооперативна гра дозволить не лише спільно проходити походи, але й займатися розвитком культу та грати в міні-ігри, такі як риболовля.
  • Нове поведінкове розмаїття послідовників: У ваших культистів з’являться нові унікальні риси, такі як хропіння або спроби врятувати друга з в’язниці, навіть за рахунок власного комфорту.
  • Психологічний стан культистів: Тепер важливо стежити за моральним станом ваших послідовників. Вони можуть піднімати моральний дух або навпаки – опускати його, залежно від ваших досягнень або невдач.
  • Поліаморні стосунки: Важливі зміни відбудуться і в особистих стосунках послідовників. Деякі можуть прийняти багатоженство, а інші можуть стати настільки ревнивими, що навіть вчинити злочин.
  • Нові карти таро та артефакти: Для спільних походів будуть додані нові карти таро та артефакти, які дозволять гравцям обмінюватися безбожною енергією, що завдає шкоди противникам.

Cult of the Lamb доступна на ПК, Xbox, PlayStation та Nintendo Switch. Гра продовжує розвиватися і радувати гравців новим контентом, а базове ядро гри вже давно заслужило схвалення критиків і фанатів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Мод для The Witcher 3 Next-Gen перетворює систему руху на новий рівень Попередній запис Мод для The Witcher 3 Next-Gen перетворює систему руху на новий рівень
Реліз Dragon Age: The Veilguard очікується у жовтні-листопаді 2024 року Наступний запис Реліз Dragon Age: The Veilguard очікується у жовтні-листопаді 2024 року