Cold Iron Studios готує сіквел Aliens: Fireteam Elite під кодовою назвою Project Macondo

Cold Iron Studios готує сіквел Aliens: Fireteam Elite під кодовою назвою Project Macondo

Cold Iron Studios анонсувала розробку сіквелу кооперативного шутера Aliens: Fireteam Elite, який стартував у серпні 2021 року. Продовження, відоме під кодовою назвою Project Macondo, стало відомим завдяки великому витоку внутрішніх матеріалів Disney. Ось що поки що відомо про новий проект:

  • Project Macondo залишається кооперативним шутером від третьої особи, над яким працює та ж студія Cold Iron.
  • Нова гра матиме оновлену сюжетну кампанію та покращені механіки й атмосферу оригіналу. Зокрема, розробники планують удосконалити штучний інтелект, взаємодію з NPC, альтернативні шляхи та пошук доказів.
  • У грі з’явиться новий режим “Анігіляція” — місцева версія режиму орди з різноманітними завданнями та зіткненнями.
  • Замість кастомізованих героїв у сіквелі будуть встановлені персонажі з унікальними особливостями, включаючи «сигнатурну зброю». Протагоністами стануть учасники компанії DAGGER, професійні мисливці на ксеноморфів.
  • Гра обіцяє як мінімум 10 місій з 8 годинами геймплею, а також одну карту з однією ареною для режиму “Анігіляція”. В ідеалі розробники планують 13 місій та 12 годин геймплею, одну карту і від чотирьох до шести арен для “Анігіляції”, дев’ять базових видів супротивників, три персонажі (в ідеалі — п’ять) та 13 видів зброї.

На даний момент розробники не планують внутрішньоігрову монетизацію або лутбокси, але після релізу можуть додавати нові карти для “Анігіляції” або сюжетні місії. Одна з головних цілей авторів після релізу — створити сюжет, який гравці будуть обговорювати ще довго, досліджуючи загадки місцевої історії, що є визначальною рисою усієї франшизи «Чужий».

Project Macondo має вийти у третьому фінансовому кварталі 2025 року, що відповідає четвертому календарному кварталу 2025 року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Моддер IOI-632671 випустив новий набір модів Avengers and Friends Pack 3 для Mortal Kombat 1 Попередній запис Моддер IOI-632671 випустив новий набір модів Avengers and Friends Pack 3 для Mortal Kombat 1
Surreal 98: Новий клієнт для рендерингу ігор на Unreal Engine 5 Наступний запис Surreal 98: Новий клієнт для рендерингу ігор на Unreal Engine 5