CD Projekt планує розширити всесвіт Cyberpunk 2077

CD Projekt планує розширити всесвіт Cyberpunk 2077

Під час недавнього дзвінка з інвесторами, який відбувся після оприлюднення фінансової звітності за перше півріччя, генеральний директор CD Projekt Міхал Новаковський оголосив про плани компанії створити більше анімаційних проектів із всесвіту Cyberpunk 2077. Це стало однією з головних тем обговорення серед інвесторів та шанувальників гри.

Нові анімаційні проекти у всесвіті Cyberpunk

У відповідь на запитання одного з учасників заходу про розширення поп-культурного портфоліо компанії, Новаковський повідомив, що CD Projekt планує продовжити працювати над новими анімаційними проектами у всесвіті Cyberpunk. Хоча він не підтвердив можливість створення другого сезону популярного аніме-серіалу Cyberpunk Edgerunners, Новаковський зазначив, що шанувальники можуть очікувати більше контенту з цього всесвіту.

Популярність та успіх Cyberpunk Edgerunners

Аніме-серіал Cyberpunk Edgerunners, що вийшов у вересні 2022 року, здобув значну популярність та позитивні відгуки від критиків і глядачів. Шоу також отримало кілька престижних нагород, що підкреслює успіх проєкту та інтерес до всесвіту Cyberpunk 2077.

Майбутні плани CD Projekt

CD Projekt має намір продовжувати розвивати всесвіт Cyberpunk, створюючи нові анімаційні проекти. Новаковський зазначив, що в майбутньому фанати можуть розраховувати на більше контенту у цьому напрямі, хоча подробиці наразі не розкриваються.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нейромережа Google створила грабельну версію Doom без традиційного ігрового движка Попередній запис Нейромережа Google створила грабельну версію Doom без традиційного ігрового движка
Green Hell завершує свій розвиток: останнє оновлення та плани на майбутнє Наступний запис Green Hell завершує свій розвиток: останнє оновлення та плани на майбутнє