Бйорн та Дженніфер Панкрац заснували Pithead Studio після виходу з Piranha Bytes

Бйорн та Дженніфер Панкрац заснували Pithead Studio після виходу з Piranha Bytes

4 липня колишній творчий керівник Piranha Bytes Бйорн Панкрац разом із дружиною Дженніфер Панкрац оголосили про створення власної студії Pithead Studio. Назву студія отримала через своє розташування в Рурському регіоні Німеччини, відомому своєю багатою історією видобутку корисних копалин.

Pithead Studio планує зосередитися на створенні захоплюючих інді-ігор з глибоким сюжетом, а також з рольовими та хорор-елементами. Подружжя збирається щопонеділка випускати відеоролики з відповідями на питання спільноти, які можна залишати у коментарях під відео. Також Pithead Studio активно спілкується з фанатами через Discord та інші соціальні мережі.

Ми не кинемо займатися розробкою, тому що ми дуже любимо цю справу і вона виходить у нас найкраще,” — сказала Дженніфер Панкрац. “Ми все ще впевнені, що захопленість – найцінніша валюта, і, як і раніше, обожнюємо свою роботу. Ми любимо створювати відеоігри, в які нам самим подобається грати, і це саме те, чим ми займатимемося в майбутньому.”

Бйорн та Дженніфер Панкрац працювали в Piranha Bytes багато років: Бйорн з 1999 року, а Дженніфер з 2008. Вони разом брали участь у розробці серій Gothic, Risen та ELEX. Пара залишила студію у листопаді 2023 року через розбіжності з командою щодо майбутніх проєктів: подружжя хотіло займатися новою ELEX, тоді як решта команди віддавала перевагу наступній «Готиці».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ubisoft San Francisco випустила патч для XDefiant, що покращує продуктивність на PS5 Попередній запис Ubisoft San Francisco випустила патч для XDefiant, що покращує продуктивність на PS5
Disney Interactive анонсувала гру Disney Pixel RPG для смартфонів Наступний запис Disney Interactive анонсувала гру Disney Pixel RPG для смартфонів