Black Myth: Wukong - сенсаційний успіх з рекордними продажами та глобальним інтересом

Black Myth: Wukong – сенсаційний успіх з рекордними продажами та глобальним інтересом

Екшен-RPG Black Myth: Wukong від китайської студії Game Science вийшла 20 серпня та одразу стала величезним хітом. За даними VG Insights, гра принесла вражаючі $852,4 мільйона доходу тільки в Steam станом на 3 вересня. Це відповідає продажам у понад 17,8 мільйона копій. Проте, важливо зазначити, що ця сума не враховує комісії та податки.

Дані від VG Insights

VG Insights використовує комбіновану методику для оцінки продажів, включаючи фактичні дані та алгоритм Boxleiter, що базується на чарті продажів Steam. Платформа підкреслює, що похибка її оцінок складає не більше ±5%. Цікаво, що Game Science раніше підтвердила, що гра продалася тиражем у 10 мільйонів копій за перші три дні на всіх платформах.

Географія продажів

VG Insights також надала деталі про розподіл продажів. На Китай припадає 76% від загального обсягу продажів на Steam, у той час як Сполучені Штати займають друге місце з 6%, а Гонконг – третє з 1%. Решта регіонів відповідальні за 17% продажів.

Гра, яка затягує

Середній час гри в Black Myth: Wukong складає 27,3 години. Це показник значно перевищує середній час проходження більшості одиночних ігор, що свідчить про захопливий ігровий процес і масштабність проєкту.

Високий інтерес на PS5

Хоча офіційні дані про продажі на PlayStation 5 наразі відсутні, ранні звіти вказують на близько 3 мільйонів гравців на цій платформі, більшість з яких – близько двох третин – із Китаю.

Black Myth: Wukong не просто підтвердила свою успішність, а стала справжньою сенсацією серед гравців у всьому світі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

No Man’s Sky отримує нове безкоштовне оновлення Aquarius: гравці можуть вирушити на рибалку Попередній запис No Man’s Sky отримує нове безкоштовне оновлення Aquarius: гравці можуть вирушити на рибалку
Baldur's Gate 3 завершує еру масштабних оновлень: вийшов фінальний патч Наступний запис Baldur’s Gate 3 завершує еру масштабних оновлень: вийшов фінальний патч