Більшість гравців Elden Ring не готові до DLC

Більшість гравців Elden Ring не готові до DLC

Більшість гравців Elden Ring не здолали боса Мога, що перешкоджає їм отримати доступ до додаткового вмісту у вигляді DLC “Shadow of the Erdtree”. Це додаткове розширення, яке очікується 21 червня, вимагає перемоги над Могом, а це завдання досить складне. Гравці повинні перевірити свої збереження, щоб переконатися, що вони перемогли Мога, та бути готовими до запуску DLC вказаної дати.

За статистикою досягнень гри на різних платформах видно, що більше половини гравців не виконали вимоги для доступу до цього доповнення. Для багатьох гравців викликом є саме знаходження та перемога Мога, який вважається необов’язковим босом, але є необхідним для розблокування DLC.

Часу до виходу DLC достатньо, щоб гравці могли зібратися, розшукати Мога та здолати його, але для цього потрібно швидко діяти. Тим не менше, велика частина гравців може зіткнутися з труднощами, оскільки бій з Могом вимагає від них великої вправності та стратегії.

Фанатам Elden Ring доречно перевірити досягнення та готуватися до виклику, щоб вони могли насолоджуватися новим вмістом DLC.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Новий трейлер Visions of Mana підтверджує дату релізу на ПК Попередній запис Новий трейлер Visions of Mana підтверджує дату релізу на ПК
У Fortnite з'явиться новий сезон присвячений Metallica Наступний запис У Fortnite з’явиться новий сезон присвячений Metallica