Bethesda представила новий баггі для Starfield та оголосила дату виходу доповнення Shattered Space

Bethesda представила новий баггі для Starfield та оголосила дату виходу доповнення Shattered Space

Bethesda взяла участь у gamescom Opening Night Live, де представила не тільки новини щодо Індіани Джонса, але й цікаві оновлення для Starfield. Незабаром у грі стане доступним новий транспортний засіб – баггі REV-8. Це оновлення очікується найближчим часом.

REV-8 зможе не тільки швидше доставляти гравця з однієї точки в іншу, але також буде мати функції стрибка, стрільби та збору ресурсів. Bethesda повідомила: “Заберіть свій REV-8 у вашого улюбленого корабельного техніка в місті!”

Окрім того, на заході було анонсовано дату виходу першого сюжетного доповнення для Starfield під назвою Shattered Space. Воно побачить світ 30 вересня. Доповнення відкриє можливість досліджувати територію Будинку Ва’руун – темну область космосу, де мешкають шанувальники Великого змія, життя яких оповите таємницею. За словами Тодда Говарда, масштаб Shattered Space можна порівняти з популярним доповненням Far Harbor для Fallout 4.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Towerborne від Stoic та Microsoft з'явиться у ранньому доступі у вересні 2024 року Попередній запис Towerborne від Stoic та Microsoft з’явиться у ранньому доступі у вересні 2024 року
Supermassive Games анонсувала космічний хорор Directive 8020 Наступний запис Supermassive Games анонсувала космічний хорор Directive 8020