Bandai Namco презентувала новий трейлер Unknown 9

Bandai Namco презентувала новий трейлер Unknown 9

На Gamescom Bandai Namco та студія Reflector Entertainment представили свіжий трейлер своєї нової пригодницької гри Unknown 9: Awakening. Головну роль у проєкті виконує Аня Чалотра, відома за роллю Єнніфер у серіалі «Відьмак». Гра надійде у продаж 18 жовтня 2024 року.

За сюжетом гри, протагоністка Харуна володіє потужним зв’язком із таємничим виміром під назвою Складка, який дарує їй неймовірні здібності. У новому трейлері показано, як Харуна готується розбудити свої сили, які вона використовуватиме для захисту найважливіших секретів людства.

Крістоф Россіньоль, творчий керівник Reflector Entertainment, відзначив внесок Ані Чалотри в створення образу Харун, підкресливши її акторську гру, яка додає історії глибини та емоційного резонансу.

Гравці можуть вже зараз оформити попереднє замовлення Unknown 9: Awakening. Гра буде доступна у кількох виданнях:

  • Стандартне видання включає гру та бонус за передкупку у вигляді косметичного набору.
  • Розширене цифрове видання додає до стандартного три додаткові косметичні набори.
  • Колекційне видання (99,99 євро) містить контент із розширеного видання, а також колекційний набір: амулет, монету, металевий кейс та щоденник квестора на 96 сторінок.

Unknown 9: Awakening буде доступна на ПК (Steam), PlayStation та Xbox.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Supermassive Games анонсувала космічний хорор Directive 8020 Попередній запис Supermassive Games анонсувала космічний хорор Directive 8020
Civilization VII: Нові трейлери, унікальна система епох та дата виходу Наступний запис Civilization VII: Нові трейлери, унікальна система епох та дата виходу