Baldur's Gate 3 завершує еру масштабних оновлень: вийшов фінальний патч

Baldur’s Gate 3 завершує еру масштабних оновлень: вийшов фінальний патч

Larian Studios випустила 7-й та фінальний масштабний патч для Baldur’s Gate 3. Оновлення стало визначною подією для спільноти, приносячи значні зміни в гру, хоч і не в такій кількості, як попередні апдейти. Однак, основна новація — інструменти для моддингу, які відкривають нові горизонти для творчих фанатів.

Прощальний стрим і плани студії

На останньому стримі на PAX West у Сіетлі креативний директор Свен Вінке підтвердив, що це фінальний живий виступ команди по Baldur’s Gate 3. Тепер розробники зосереджуються на майбутніх проєктах, залишивши гру в руках спільноти та інструментів для моддингу.

Темні кінцівки для злих героїв

Оновлення додало нові кінцівки для персонажів з “темним спонуканням”. Ці фінали настільки жорстокі, що налаштування для блокування сцен із насильством автоматично обмежує доступ до них для деяких гравців. Студія зазначила, що можливо, трохи перебільшила з рівнем пітьми в цих кінцівках.

Режим Честі стає ще важчим

Для тих, хто прагне випробувати себе на межі можливостей, оновлення режиму Честі додало нові легендарні дії для ворогів, роблячи проходження ще складнішим. Також тепер у кастомному режимі можна використовувати правила Честі без необхідності починати нове збереження.

Інструменти для моддингу змінюють правила гри

Можливість використовувати офіційний інструментарій для створення модів та інтеграція з браузером модів дозволить гравцям легше керувати та завантажувати моди, що стане важливою частиною майбутнього розвитку гри.

Інші зміни та виправлення

  • Покращена підтримка розділеного екрану
  • Оптимізоване використання ресурсів у таборі
  • Нові озвучені репліки та анімації
  • Виправлення продуктивності та анімацій персонажів

Оновлення вже доступне, але гравці мають підготувати 160 ГБ вільного місця для його встановлення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Black Myth: Wukong - сенсаційний успіх з рекордними продажами та глобальним інтересом Попередній запис Black Myth: Wukong – сенсаційний успіх з рекордними продажами та глобальним інтересом
Bulwark: Evolution — масштабне оновлення та зміна назви гри Наступний запис Bulwark: Evolution — масштабне оновлення та зміна назви гри