Argonaut Games відроджується: Анонсовано ремастер Croc: Legend of the Gobbos

Argonaut Games відроджується: Анонсовано ремастер Croc: Legend of the Gobbos

Британська студія-розробник відеоігор Argonaut Games, яка існувала з 1982 по 2004 рік, офіційно оголосила про своє повернення на ринок ігор. Після 20 років забуття компанія знову починає діяльність, відразу анонсуючи ремастер однієї зі своїх найвідоміших ігор — Croc: Legend of the Gobbos.

Ремастер Croc: Legend of the Gobbos

Croc: Legend of the Gobbos вперше вийшла у 1997 році та стала класичним 3D-платформером. У грі головний герой, чарівний крокодильчик на ім’я Крок, вирушає рятувати маленьких істот гоббо від лиходія Барона Данте.

Осучаснена версія гри буде похвалитися HD-графікою, оновленим управлінням, що враховує сучасні стандарти, та збереженим класичним геймплеєм. Також в ремастері з’явиться новий елемент — “Крокіпедія”, яка стане великим ігровим музеєм, де гравці зможуть знайти дизайн-документи, концепт-арти, тестові анімації, інтерв’ю з розробниками та інші цікаві матеріали про створення гри.

Плани на майбутнє

Ремастер Croc: Legend of the Gobbos стане лише першим кроком у планах нової Argonaut Games. Компанія планує випускати не лише осучаснені версії своїх старих ігор, але й створювати нові проекти, продовжуючи традицію інновацій та творчого підходу, що колись зробила її однією з провідних студій свого часу.

Коментар засновника

Джез Сен, засновник оригінальної Argonaut Games, так прокоментував новину про відродження студії:

“Через 20 років мені радісно знову бачити назву Argonaut. У своїх іграх ця компанія завжди прагнула розсовувати межі можливого, і мені дуже приємно бачити, як перезапущена Argonaut Games зберігає цю спадщину, розпочавши з ремайстра Croc: Legend of the Gobbos.”

Реліз осучасненої Croc: Legend of the Gobbos запланований на 2024 рік, і гра буде доступна на ПК та консолях.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Розробники з Unfrozen Studio розкрили деталі Heroes of Might & Magic: Olden Era Попередній запис Розробники з Unfrozen Studio розкрили деталі Heroes of Might & Magic: Olden Era
Майбутнє портативних консолей у 2024 році Наступний запис Майбутнє портативних консолей у 2024 році