Ara: History Untold від Microsoft запланована на випуск у Вересні

Ara: History Untold від Microsoft запланована на випуск у вересні

Нова стратегічна гра від Microsoft 4X, Ara: History Untold, запланована на вересень. Події навколо неї стали активнішими після того, як Microsoft та розробник Oxide Game анонсували її декілька років тому. Хоча проект трохи втратив свою активність, сьогодні Microsoft оголосила дату виходу гри.

У офіційному подкасті Xbox був представлений докладний огляд геймплею Ara: History Untold. Гра має великий вибір лідерів, динамічний світ і унікальний підхід до багатокористувацької гри. В цьому режимі кожен гравець ходить по черзі одночасно, а ШІ приймає рішення, коли хтось залишається поза грою. Геймплей пропонує дослідження живого світу, реагуючи на здоров’я та хвороби, війни та миру, багатства та відчаю.

У грі Ara: History Untold гравці будують свою націю, розвиваючи її через епохи технологій та управляючи національною економікою. Є можливість вибирати лідерів, які впливають на ігровий процес, і відчути напругу від одночасних поворотів. Гравці також зможуть брати участь у військових конфліктах у землі, морі та повітрі.

Гра пропонує багатокористувацький режим, який поєднує швидкість та несподіванку одночасних ходів з потужністю хмари, дозволяючи гравцям налаштовувати гру так, як вони бажають.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нова RPG від S-Game, що відрізняється від Soulslike Попередній запис Нова RPG від S-Game, що відрізняється від Soulslike
Mobius Digital випустив останній патч для Outer Wilds Наступний запис Mobius Digital випустив останній патч для Outer Wilds