Анансували Neo Dimension для ПК і консолей

Анансували Neo Dimension для ПК і консолей

Square Enix оголосила, що Fantasian: Neo Dimension з’явиться на ПК і консолях пізніше цього року. Гра, яка спочатку була ексклюзивом для Apple Arcade, тепер буде доступна на Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Steam і Xbox Series X|S.

Під час Nintendo Direct був представлений новий трейлер, що ознаменувало першу за багато років співпрацю між творцем серії Final Fantasy Хіронобу Сакагучі та Square Enix. Композитор Нобуо Уемацу також повертається, щоб розповісти оригінальну рольову історію.

У грі гравці відправляться в багатовимірну подорож, щоб повернути втрачені спогади та врятувати світ від мехтерії. Судячи з трейлера, гра Fantasian: Neo Dimension збереже інтерфейс, чудові візуальні ефекти та унікальний підхід до покрокових боїв. Також буде додано новий режим складності під назвою «Звичайний», що зробить гру більш доступною.

Очікується, що Fantasian: Neo Dimension буде випущена взимку 2024 року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Українська мова увійшла до топ-10 мов кіберспортивних трансляцій із Counter-Strike Попередній запис Українська мова увійшла до топ-10 мов кіберспортивних трансляцій із Counter-Strike
Xbox Game Studios ретельно планує релізи на 2025 рік Наступний запис Xbox Game Studios ретельно планує релізи на 2025 рік