Amazon Games оголосила про вихід MMORPG Throne and Liberty від NCSoft

Amazon Games оголосила про вихід MMORPG Throne and Liberty від NCSoft

Amazon Games оголосила, що фентезійна гра MMORPG Throne and Liberty від розробника NCSoft вийде в Північній та Південній Америці, Європі, Австралії, Новій Зеландії та Японії 17 вересня. Гра буде доступна на ПК, PlayStation 5 та Xbox Series S|X із підтримкою крос-гри. Як і в оригінальній корейській версії, модель гри буде безкоштовною. Відкрите бета-тестування відбудеться на всіх платформах з 18 по 23 липня, що дасть гравцям можливість спробувати гру перед офіційним запуском.

Минулого року компанія Amazon тісно співпрацювала з NCSoft над локалізацією Throne and Liberty.

“Міжнародні гравці, яким подобається гра на корейських серверах, не часто мають можливість давати детальні відгуки. Співпраця з Amazon Games дозволила нам отримати цінну інформацію від гравців у всьому світі. Amazon Games не просто представили потреби користувачів як вимоги, вони використовували звіти та дані, щоб переконливо пояснити нашій команді, чому необхідні певні зміни.”

Муньон Чой, капітан табору NCSoft, поділився своїм досвідом

Даніель Лафуенте, менеджер з дизайну глобалізації Amazon Games, додав:

“Ми тісно співпрацювали з NCSoft з першого дня, щоб переконатися, що Throne and Liberty досягне успіху на глобальному ринку. Ми проводили кілька публічних тестувань, щоб отримати прямі відгуки від гравців з усього світу. Це дозволило нам адаптувати гру відповідно до побажань користувачів, зберігаючи при цьому її унікальну сутність.”

Додав Даніель Лафуенте, менеджер з дизайну глобалізації Amazon Games

“У грі Throne and Liberty є багато цілей, яких можна досягти через гільдії, включаючи рейтинги гільдій, битви за завоювання та облоги замків. Гільдії є основою стратегічних конкурентних боїв. Члени гільдії не тільки працюють разом для досягнення спільних цілей, але й отримують вигоду від системи винагород, яка включає розподіл предметів для рейдів і винагород за події. Однак найбільша привабливість гільдії — це почуття приналежності, яке вона забезпечує, гарантуючи, що поруч із вами завжди є товариші.”

Moonseop Lee, директор з ігрового дизайну, надав огляд того, на що можуть розраховувати шанувальники MMORPG

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Mortal Kombat 1 випускає нове оновлення Попередній запис Mortal Kombat 1 випускає нове оновлення
Українська мова увійшла до топ-10 мов кіберспортивних трансляцій із Counter-Strike Наступний запис Українська мова увійшла до топ-10 мов кіберспортивних трансляцій із Counter-Strike