2K і Firaxis анонсували Sid Meier's Civilization VII: Перші деталі та графік анонсів

2K і Firaxis анонсували Sid Meier’s Civilization VII: Перші деталі та графік анонсів

2K і Firaxis анонсували нову частину культової серії стратегій — Sid Meier’s Civilization VII. Хоча подробиці про гру поки що тримаються в секреті, розробники розкрили деякі важливі дати.

Геймплейний трейлер Sid Meier’s Civilization VII буде представлено під час шоу Opening Night Live на gamescom 2024 року, яке відбудеться 20 серпня. Після цього, на Twitch відбудеться 20-хвилинний детальний показ, на якому розробники розкажуть про нові інноваційні особливості гри.

З 21 по 25 серпня відвідувачі gamescom зможуть ознайомитися з новинкою на спеціальному стенді Civilization VII. Крім того, ще одна презентація із розробниками пройде 31 серпня на PAX West.

Sid Meier’s Civilization VII запланована до виходу в 2025 році на всіх основних платформах — ПК, PlayStation, Xbox та Nintendo Switch, з повною локалізацією російською мовою, включаючи озвучку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Sins of a Solar Empire II виходить на Steam: Реліз відбудеться 15 серпня Попередній запис Sins of a Solar Empire II виходить на Steam: Реліз відбудеться 15 серпня
Apex Legends занурюється у кіберпанк з новим сезоном «Імпульс» Наступний запис Apex Legends занурюється у кіберпанк з новим сезоном «Імпульс»