Оновлення Microsoft Flight Simulator: Лас-Вегас тепер доступний для обльоту

Оновлення Microsoft Flight Simulator: Лас-Вегас тепер доступний для обльоту

З моменту виходу в 2020 році, Microsoft Flight Simulator регулярно отримує масштабні доповнення, що розширюють і без того багатий контент гри. Незважаючи на швидкий вихід наступної частини серії, розробники продовжують випускати оновлення для поточної версії. Тим більше, що все це має перекочувати і в нову версію гри.

Останнє безкоштовне оновлення додало до Microsoft Flight Simulator ще одне місто — Лас-Вегас. Тепер гравці можуть досліджувати цей мегаполіс та його околиці на різних літаках, вертольотах та інших повітряних засобах пересування. Microsoft випустила новий трейлер, що демонструє численні пам’ятки та відомі місця Лас-Вегаса, доступні для обльоту літаком. Серед них — Сфера, Лас-Вегас-Стріп, башта Стратосфери та багато іншого.

Microsoft Flight Simulator доступний на Xbox Series та ПК, а оновлення з Лас-Вегасом вже можна безкоштовно завантажити. Вихід Microsoft Flight Simulator 2024 заплановано на 19 листопада цього року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Xbox Game Studios ретельно планує релізи на 2025 рік Попередній запис Xbox Game Studios ретельно планує релізи на 2025 рік
Конфіденційність співпраці Square Enix із Sweet Baby Inc стає об'єктом обговорень серед акціонерів Наступний запис Конфіденційність співпраці Square Enix із Sweet Baby Inc стає об’єктом обговорень серед акціонерів