Star Rail розкриває новий світловий конус Harmony Light "Poised to Bloom"

Star Rail розкриває новий світловий конус Harmony Light “Poised to Bloom”

Оновлення версії 2.4 для гри Honkai: Star Rail відкрило новий світловий конус Harmony Light під назвою “Poised to Bloom”. Цей конус здатний значно підвищити шкоду ATK і CRIT власника. Згідно з витоками, гравцям будуть доступні компоненти Dream Collection, кредити, Firmament Note, Celestial Section, Dream Flow Valve, Heavenly Melody, і матеріали Dream Making Engine для оновлення “Poised to Bloom”.

У цьому оновленні головну роль зіграє майстер мечі Юньлі, який використовуватиме механіку дренажу HP та має потужні спеціальні атаки. Її навички відновлюють HP, а талант контратакує після нападу ворога. Ультимативна атака Юньлі збільшує CRIT шкоду на 60% і викликає рубаючий ефект.

Також в оновленні з’явиться новий персонаж, 7 березня, який відрізняється барвистою сукнею у стилі Сяньчжоу та має володіти мечем. Вона спеціалізується на пошкодженні однієї цілі, підтримці та збільшенні швидкості союзників. Її особливість полягає у завданні уявної шкоди, залежної від її ATK.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Фантастичний HD-2D ремейк Xenogears представлений новим відео Попередній запис Фантастичний HD-2D ремейк Xenogears представлений новим відео
Starfield виходить на Xbox Series S з підтримкою до 120 FPS Наступний запис Starfield виходить на Xbox Series S з підтримкою до 120 FPS