Платиновий трофей відсутній у списку трофеїв Valorant

Платиновий трофей відсутній у списку трофеїв Valorant

На жаль, у списку трофеїв Valorant для PS5 відсутній платиновий трофей, що може розчарувати колекціонерів досягнень. Опублікований перелік включає складні завдання, такі як нанесення 1000 ударів у голову, що збільшує напругу під час обмеженої бета-версії.

Незважаючи на відсутність Platinum, очікується велике зацікавлення у геймерів в усьому світі щодо виходу гри Valorant на консолях. Проте поява цієї гри на PS5 без платинового трофею може стати несподіванкою для багатьох. У списку трофеїв зустрічаються й дуже складні виклики, серед яких досягнення певних віх, що вимагають від гравців особливих навичок.

Після оголошення Riot Games про виход Valorant на PS5 і Xbox Series X/S багато геймерів виявили цікавість. Ця гра швидко стала популярною серед гравців після виходу на ПК у 2020 році. Обмежена бета-версія Valorant стартує 14 червня, попереджаючи користувачів про майбутній реліз. Проте витік списку трофеїв для PlayStation викликав розчарування, оскільки відсутній платиновий трофей.

На щастя, в списку також знаходяться цікаві та викликові трофеї, наприклад, знешкодження Спайка менш ніж за секунду до завершення гри. Деякі трофеї можна отримати, граючи достатньо довго, в той час як інші вимагають від гравців великої вправності та витривалості. Усього доступно 16 трофеїв, серед яких 3 бронзових, 7 срібних і 6 золотих.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Mobius Digital випустив останній патч для Outer Wilds Попередній запис Mobius Digital випустив останній патч для Outer Wilds
Керівник покидає Warcraft після 12 років в Blizzard Наступний запис Керівник покидає Warcraft після 12 років в Blizzard