Astro Bot на PlayStation готується до розширення свого світу

Astro Bot на PlayStation готується до розширення свого світу

Після випуску головний платформер PlayStation, Astro Bot, отримає безкоштовне оновлення. Головним чином це будуть рівні випробувань, але можливо, що нам також припасовано деякі несподіванки.

Керівник студії Team Asobi, Ніколас Дусе, розповів що планується безкоштовний DLC для Astro Bot, який з’явиться «незабаром» після релізу гри. Головною складовою будуть нові рівні випробувань, які зосередяться на конкретних викликах платформеру. Однак це не єдине, що очікується в оновленні. Дусе не розкриває більше подробиць, але можна припустити, що разом із новими рівнями можуть з’явитися й інші додаткові елементи.

Оскільки у грі вже багато камео персонажів PlayStation, можна очікувати, що новий контент принесе ще більше персонажів, яких не було у базовій грі. Однак подальше розширення може включати і більші рівні, присвячені персонажам як у головній грі, так і в DLC.

Відтепер Astro Bot стає чудовим платформером не лише для поціновувачів самої серії, а й для прихильників PlayStation загалом. З даним безкоштовним оновленням гра отримує новий рівень вигляду, що буде цікавим для гравців, які хочуть розширити світ Astro Bot та дізнатися більше про улюблені персонажі PlayStation.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Doom: The Dark Ages відкриває новий вимір бойових ігор Попередній запис Doom: The Dark Ages відкриває новий вимір бойових ігор
Історія Gears of War E-Day покаже найкращі технології Наступний запис Історія Gears of War E-Day покаже найкращі технології