Масштабний витік даних: Game Freak стала жертвою хакерської атаки

Масштабний витік даних: Game Freak стала жертвою хакерської атаки

Студія Game Freak, відома як творець франшизи Pokémon, офіційно підтвердила, що зазнала хакерської атаки. Зловмисники отримали доступ до великого масиву конфіденційних даних, частина з яких вже поширюється мережею.

Витік даних співробітників

Як повідомляє Game Freak, у хакерів опинилася велика кількість інформації про поточних і колишніх співробітників студії, а також про тих, хто працював за контрактом. До оприлюднених даних належать:

  • Імена
  • Адреси електронної пошти
  • Номери телефонів

Студія вибачилася перед постраждалими та запевнила, що вразливість, яка дозволила здійснити атаку, вже усунена. Game Freak також пообіцяла зв’язатися з усіма постраждалими, для чого вже призначено відповідальну особу.

Інформація про майбутні проекти

У своєму зверненні Game Freak не коментує витік інформації щодо майбутніх ігор та інших проектів. Проте, в мережі вже з’явилися такі подробиці:

  • Нові ігри з серії Pokémon: Десяте покоління Pokémon носить робочу назву Gaia. Вихід гри планується на наступній консолі від Nintendo.
  • Нові консолі: Кодова назва наступної платформи NintendoOunce.
  • Pokémon Legends: ZA: Відомо, що гра перебуває на пізній стадії “бети”. Її випуск перенесено з 2024 на 2025 рік.
  • Новий проект Synapse: Мультиплеєрна гра, над якою Game Freak працює спільно з ILCA.

Інші витоки

Також серед злитої інформації з’явились:

  • Серіал з живими акторами від Netflix: Проект, анонсований у 2021 році, все ще знаходиться в розробці.
  • Фільм з новим протагоністом Pokémon: Перебуває у виробничому процесі, хоча доля сиквелу до «Детектива Пікачу» поки неясна.

Найбільший витік в історії Pokémon

За словами власника облікового запису CentroLeaks, цей витік називають “найбільшим в історії Pokémon”. Витік продовжує поширюватися, і користувачі активно обговорюють його на форумах та в соцмережах. Не виключено, що найближчим часом Nintendo почне блокувати доступ до таких матеріалів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

NAVI перемагають на IEM Rio 2024: історична перемога та шлях до IEM Katowice 2025 Попередній запис NAVI перемагають на IEM Rio 2024: історична перемога та шлях до IEM Katowice 2025
Новий персонаж у MultiVersus: амазонка Нубія зі всесвіту DC Наступний запис Новий персонаж у MultiVersus: амазонка Нубія зі всесвіту DC