Даг Кокл оголосив дату виходу The Witcher: Sirens of the Deep

Даг Кокл оголосив дату виходу The Witcher: Sirens of the Deep

Даг Кокл, голос легендарного Геральта з Рівії у відеоіграх “The Witcher”, з’явився перед глядачами з новиною, яку фанати саги чекали з нетерпінням. Він оголосив точну дату виходу нового анімаційного фільму з всесвіту “Відьмака” під назвою “The Witcher: Sirens of the Deep”. Прем’єра відбудеться 11 лютого 2025 року, і, як з’ясувалося, інформація порталу Redanian Intelligence була точною.

Ексклюзивний фрагмент з мультфільму

Після оголошення дати виходу, Даг Кокл представив невеликий фрагмент з мультфільму, який дав шанувальникам ще більше приводів для очікування. В сцені Геральт мирно трапезує біля багаття зі своїм вірним другом Лютиком. У цій невимушеній розмові бард вирішує посватати Геральта з Ессі Давен, поетесою і його близькою подругою. Лютик вважає, що Геральт потребує більше відкритості в своїх стосунках, натякаючи, що зближення з іншою людиною може бути не таким жахливим, як мисливець на чудовиськ вважає. Ця сцена додала нового шарму стосункам між головними персонажами.

Сюжет і місце в серіальному каноні

Сюжет мультфільму базується на оповіданні Анджея Сапковського “Трохи жертовності”, де Геральт отримує замовлення на розслідування низки нападів у прибережному селі. В ході своєї подорожі він опиняється втягнутим у конфлікт між людьми та морським народом, який триває вже багато століть. Мисливцеві на чудовиськ доведеться покладатися на допомогу як старих, так і нових друзів, щоб не допустити ескалації до війни між двома королівствами.

Анімаційний фільм “Sirens of the Deep” займе своє місце між п’ятою і шостою серіями першого сезону серіалу “The Witcher”, додаючи нові деталі до вже знайомої історії.

Озвучення та акторський склад

Важливим моментом є те, що Геральта озвучить не Генрі Кавілл, який раніше виконував роль у серіалі, і не Ліам Гемсворт, який планував його замінити, а Даг Кокл, чий голос знайомий мільйонам гравців завдяки іграм серії. Крім нього, свої голоси персонажам мультфільму подарують Джої Беті (Жовтець), Аня Чалотра (Йенніфер) та Крістіна Рен (Ессі Давен).

Очікування глядачів

Фанати всесвіту “Відьмака” з нетерпінням чекають на вихід “The Witcher: Sirens of the Deep”. Повернення Дага Кокла в ролі Геральта, нові сюжетні повороти та улюблені персонажі обіцяють зробити цей анімаційний фільм важливою подією для всіх шанувальників світу Сапковського.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Скасування Project T: Behaviour Interactive згортає розробку PvE-шутера у всесвіті Dead by Daylight Попередній запис Скасування Project T: Behaviour Interactive згортає розробку PvE-шутера у всесвіті Dead by Daylight
Топ ретро консолей: занурення у світ ігрових легенд Наступний запис Топ ретро консолей: занурення у світ ігрових легенд